FINALE

Start | Contact | Vraagbaak

FINALE is ontwikkeld in ...

3BORG International N.V. laat software ontwikkelen met de tools van PC Soft zoals WinDev, WinDev Mobile en WebDev. Pc Soft levert alle technologie inzake database, native access modules, rapportgenerators,... PcSoft en zijn bestanddelen zijn niet native of embedded in windows producten.
Alhoewel ze perfect functioneren met alle Windows software (office, word, excel, outlook maar ook openoffice) bieden ze niettemin doorgroeimogelijkheden naar Linux Apple maar ook courante databases als Oracle, AS400, MySQL en MSSQL.

De voordelen voor de klanten en gebruikers zijn vlot werkende en snel installeerbare programma's, waarbij er zelden conflicten optreden die eigen zijn aan besturingssystemen en andere embedded modules van de windows platformen. Zo zal WinDev zowel een Windows server 2003, 2008 als 2012R perfect ondersteunen. Bovendien kunnen ontwikkelaars transparant ontwikkelen voor zowel pc toepassingen (ERP, CRM,...), als mobiele toepassingen voor PDA en iPad én webtoepassingen (online webshop, portals). Na 15 jaar ontwikkeling kunnen wij terugvallen op honderden referenties waarbij tot op heden geen noemenswaardige problemen zijn opgedoken. Een robuuste en flexibele database omgeving zijn de ruggegraat van PC Soft technologie. De uitbreidingen zoals een krachtige rapportgenerator, ODBC/OLE modules eigen aan het framework laten u toe uw gegevens optimaal te gebruiken. PC Soft kan terugvallen op een grote gemeenschap van ontwikkelaars en softwarebedrijven die dit krachtige platform gebruiken. Voor een aantal eferenties van PC Soft zijn: klik hier.